Erhverv

Hjælp til erhvervsdrivende

Med 14 års erfaring i Organisation og Arbejds psykologi har jeg haft glæde og stor interesse i at hjælpe med udfordringer som styrke trivsel, lederskab og samarbejde – og skabe en sund og effektiv arbejdsplads.

Jeg tilbyder redskaber som er solide og langtidssikre som hjælper til trivsel både til mental sundhed til medarbejderne og lederne.

Jeg kommer gerne til mindre og store arbejdspladser, laver udredning og intervention.
Udredning kan være i form af personligheds tester, eller persontype test, Decision Dynamik undersøgelser, team udviklings udfordringer, trivsel og etc.

Intervention kan være i form af foredrag, workshop, gruppe eller individuelle samtaler, samt lederskabs coaching og evt. Sparring. I nogle tilfælde laver vi samtaler i form af Triangle of Communication hvor lederen og medarbejderen er sammen i samtalen, og jeg som psykolog formidler i samtalen.

I tilfælde af krise tilbyder jeg redskaber og tilstedeværende psykolog som hjælper lederen og medarbejderne igennem processen.

Kriser kan være af forskellige nature, fx. Inhouse eller outhouse kriser som påvirker arbejdspladsen på en svær måde. Der kan være trauma som medarbejder/ne har gået igennem eller påvirker arbejdspladsen. Sorg, tab og etc.
Konflikt mægling og forsoning.

Der kan opstå situation i din arbejdsplads eller organisation hvor en ekstern konsulent/psykolog kan hjælpe. Med redskaber og god erfaring har jeg hjulpet mange som en ekstern uafhængige til situationen. Konflikt mægling kræves en bestemt tilstedeværende fagperson som hjælper jer at finde den tredje side og ud af tunnelvisionen. Der kan være at forsoning vil være god mulighed i tidlige fase, eller kommer efter konflikt definitioner. Hver situation er vurderet som en unik og derfor kan vi ikke med sikkerhed sige at ”one size fits all”.